14 Şubat 2017 Salı 22:07
ASTOP Saim Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kentte 52 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu ASTOP'u ziyaret eden Çelebi ve beraberindeki AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, ASTOP Genel Kurulu'nda başkan seçilen Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan'a, yeni görevinde başarılar diledi.

Çelebi, yaptığı açıklamada, sivil toplum örgütlerinin tek çatı altında toplanarak ASTOP'u oluşturmasının önemli olduğunu söyledi.

ASTOP birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu ifade eden Çelebi, "Birçok ilde platformlar ortak hareket ederek, siyasete ve bürokrasiye destek verip, onlara yol göstermektedir. Ağrı'da gerçekleşen bu oluşum ile kentin önemli bir eksikliğinin giderildiğini düşünüyorum. İnşallah Ağrı için önemli işlere imza atarsınız." dedi 

AK Parti'nin sivil toplum kuruluşlarını desteklediğini belirten Çelebi, şöyle konuştu:

"Bir dönem AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Bu platformların şehirlere önemli katkılar sunduğunu yerinde gördüm ve inceledim. 2002 yılından bu yanadır AK Parti, sivil toplum örgütlerimizi güçlendirecek bir çok adım attı.

Dernekler yönetmeliğinde birçok iyileştirmeler getirdi. Bakanlıklarımız nezdinde sivil toplum örgütlerimizi kapsayan birçok proje çağrıları açıldı. Bununla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, birçok sivil toplum örgütünün programlarına katılarak, hem programları onurlandırdı hem de onların dertlerini dinleyerek çözümler üretti.

astop-saim-alpaslana-hayirli-olsun-ziyareti.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.