22 Şubat 2018 Perşembe 17:56
ASTOP'tan Ağrı İl Kültür Turizm Müdürü Bulut'a Ziyaret

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarete Platform Başkanı Saim Alpaslan ve başkanlar kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhsin Bulut” Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, bir yıllık bir birlikteliği olan bu yapının, ilimize çok şey katacağına inanıyorum. Bizlerde devletimizin birer temsilcisi olarak bu makamlarda sizler için hizmet üretmeye çalışıyoruz. Tanıtım sadece bizim değil, herkesin görevi. Bu konuda herkes gibi STK’larada görevler düşüyor. Sosyal medyada özellikle ilimizin tarihi ve doğal güzellikleri konusunda çalışmaları herkesten bekliyoruz. Bizler birbirimizi desteklemedikçe şehrimiz gelişmez büyümez. Birileri yürürken biz koşmalıyız. Bunu da ancak birliktelikle yapabiliriz. Biz gençlerimize hizmet için kütüphanelerimizi akşam saat 22:00’a kadar açık tutuyoruz. ” dedi.

Ziyareti değerlendiren Saim Alpaslan ise” Biz daha önce Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve diğer devlet büyüklerimize, İlimizde müze yapılması için dosyalar sunduk. Görüyoruz ki İl Müdürlüğümüz bu konuda önemli aşamalar kat etmiş durumda. İlçelerimizin kütüphaneleri faal işliyor. Kendisi ile yapılan istişarelerde İzmir – Ağrı seferlerini konuştuk. Doğu Ekspresi nasıl Kars için bir avantaj ise, bizde birlikte İzmir Seferini bir fırsata dönüştürerek yeni bir turizm potansiyeli ortaya koyabiliriz. “ dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derya 2018-08-30 13:37:53

Ağrının en görkemli binası kent04.com