04 Temmuz 2018 Çarşamba 10:59
ASTOP'tan Minik Leyla İçin Yapılan Yürüyüşe Açıklama

Ağrı Sivil Toplum Platformu ( ASTOP ) resmi sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu yazılı açıklamada vatandaşlarımızın provokasyonlara kapılmamasını bildirdi.

Yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Leyla Aydemir vakası platformunuzdaki her bireyi derinden sarsmıştır. Bazı sosyal medya hesaplarında, bugün dörtyol meydanında başlamak üzere bir tepki yürüyüşü yapılacağına dair bilgiler yer almaktadır. 
Platform olarak Başkanlar Kurulu toplantımızda böyle bir karar alınmamıştır, alınmasıda düşünülmemektedir. Platformumuza üye hiç bir STK’nın, toplumsal eylemleri tasvip etmediği aşikardır. 
Ayrıca konu hakkında gerek Ağrı Valiliğimiz, gerekse kolluk kuvvetlerimiz tahkikatlara devam etmekte olup, vatandaşlarımızın, kimin organize ettiği belli olmayan bu tarz provakasyona açık yürüyüşlere destek vermemesi ilimiz menfaatinedir."

Valilikten resmi açıklama yapılmadıkça, bu tür tepkilerin yapılmasından kaçınılması gerektiğini bildirdi.

Son Güncelleme: 04.07.2018 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yurdagül 2018-07-05 08:27:13

Bunu yapan hain münafık satılmış bir mahlukattir seçimlerden sonra akp başkan ligi kazanınca bu tür planlanlari yaptıran vatan hainleri kullandığınız maşalari yaka yaka size ulaşacağız kökünüzü kuratacagiz muharrem kazansaydı bu vakalar olmayacaktı gördünüz işte Allah size fırsat vermiyor