17 Şubat 2018 Cumartesi 15:18
ASTOP'tan Zeytin Dalı Harekatı İçin Basın Açıklaması

Ağrı Sivli Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP), başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için "Milletimizin ve Devletimizin Yanındayız" dedi. Yapılan basın açıklamasında:

"Değerli basın mensupları Kıymetli katılımcılar hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz…

Öncelikle kahraman ordumuzun Afrin’de başlattığı harekâtın başarı ile sonuçlanması için Rabbimizden ordumuzu muvaffak kılmasını temenni ediyoruz…Türk silahlı kuvvetlerimizce Ecdat Yadigârı sınırları şehit kanlarıyla çizilmiş aziz vatanımızı tehdit eden ve binlerce masum insanımızın, güvenlik güçlerimizin ve askerlerimizin kanına giren, hain PKK/ PYD /YPG ve yandaşlarına mensup tüm terör unsurlarını etkisiz hale getirmek niyeti ile 20 Ocak 2018 tarihi itibariyle Afrin bölgesinde ZEYTİN DALI HAREKÂTI başlatılmıştır.

Bu harekât Türkiye’nin Uluslararası Hukuktan kaynaklanan en Meşru Hakkı’dır. Devletimizin kararlılıkla vatanımızın bekasını tehdit eden, tüm terör örgütlerini yok etmek için sürdürdüğü harekât, milletimiz için büyük bir önem arz etmektedir.

Bu harekâtın istiklal mücadelesi olduğunu milletçe bilmemiz lazımdır. Ama bazı kesimlerin bu mücadeleyi akamete uğratmak istercesine suni gündemler peşinde olduğu’da aşikârdır. Bu harekâtın Kürtlere karşı olduğunu ima eden içimizdeki vatan hainlerinin asıl gayeleri açıkça ortadadır.

Bu harekatın sonucunda yurtlarından olan Müslüman kardeşlerimiz, kendi öz yurdu olan memleketlerine dönmelerini sağlayacaktır. Bizler Ağrı’da ki 50 Sivil Toplum Örgütü olarak bu harekâtın sonuna kadar destekçisi ve savunucusu olduğumuzu açıkça ilan ediyoruz.

PKK, PYD, YPG, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ gibi örgütlerin ve yandaşlarının yaptıkları saldırılara karşı Devletimiz, Milletimiz ve Ordularımız ile Tek yürek olduğumuzu, görev düşmesi halinde Vatanımız için kanımızı son damlasına kadar vermekten, şahadet şerbeti içmekten geri durmayacağımızı açıkça ifade ederek kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Vatanımız, Bayrağımız, Devletimiz ve Milletimize karşı yapılan bu alçakça tehditleri göremeyenleri, ihanete varan bu gafletten dönmeye davet ediyor; bedeni bu topraklarda ama ruhu hainlerle birlikte olan, sözde aydın! Terör sevdalılarını tel’in ediyor ve lanetliyoruz.

Bilmelidirler ki; binlerce yıldır bu topraklarda hür yaşadık, hür yaşayacağız. Vatanımızı, Bayrağımızı, Devletimizi ve Milletimizi karşısına alanlar hiçbir zaman iflah olmadı, olamayacaklardır. Bu kutlu ve umutlu yolda, Kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyet, Şehitlik makamına yükselen kahramanlarımıza Yüce Mevla’dan rahmet, Gazilerimize acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.