18 Mayıs 2017 Perşembe 21:59
ASTOP'tan Hamur Belediyesine Ziyaret

Ergül, 52 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu ASTOP'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Ergül, "Yıllık 1,3 milyon geliri olan belediyemizde, son 2 yılda 5 milyona yakın yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımlarımızın bir çoğunu kardeş belediyelerimizle yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilçemize getirdik." dedi.

ASTOP Başkanı Saim Alpaslan ise sadece il merkezi odaklı faaliyet yürütmediklerini söyledi.

Alpaslan, "İlçelerimizin de sorunlarının teşhisini yapmak, ilçelerdeki çalışmaları görmek ve bunu üye sivil toplum kuruluşlarına anlatarak kamuoyunu bilgilendirmekte bizim görevimiz. Bu ziyaretlerimizi diğer ilçelerimize de gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı. 

Hamur ilçesinde büyük bir kardeşlik adımı atan Çorum Belediyesine de teşekkür ettiklerini belirten Alpaslan, şöyle konuştu:

"Çorum Belediyesinin çok amaçlı salon çalışmasını gördük. Bununla birlikte Çorum belediyesinin mesire alanına katkıları, araç parkına onarım desteğini, sosyal belediyecilikteki katkıları, peyzaj çalışmalarını başkanımızdan dinledik. Hakikaten büyük bir kardeşlik adımı atılmış. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü beye ve yardımcısı Ahmet Yavacıoğlu beye, Ağrı sivil toplum kuruluşları adına teşekkür ediyorum. İnşallah onları Ağrı’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız." 

 

astoptan-hamur-belediyesine-ziyaret.jpgastoptan-hamur-belediyesine-ziyaret-001.jpgastoptan-hamur-belediyesine-ziyaret-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.