28 Şubat 2021 Pazar 00:13
Atama Bekleyen Öğretmenlere Türk Eğitim-Sen Ağrı Şubesinden Destek!

Atama Bekleyen Öğretmenler 20 bin kadroya itirazlarını dillendirmek için harekete geçti.

Ziyarette Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 20 bin öğretmen atamasına ilişkin yaptığı açıklamaya itiraazlarını içeren ve 60 bin öğretmen ataması beklediklerini ifade eden dosyayı Türk Eğitim-Sen Ağrı Şube Başkanına teslim ederek destek istediler.

Atana bekleyen öğretmenler adına konuşan Ahmet Yasin Engin; Atama yapılmayan öğretmenler olarak verilen 20 bin atamayı hiçbir şekilde kabul etmediğimizi ve ek 40 bin atama taleplerimizi Erhan Kılıç beye ilettik.

Her zaman yanımızda olacaklarını söyleyen başkanımıza ilgi alakasından dolayı teşekkür ederiz dedi.

"Eğitimin tasarrufu olmaz"

Türk Eğitim-Sen Ağrı Şube Başkanı Erhan Kılıç'da ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sosyal Medya Hesabından şu ifadelere yer verdi; "Atama bekleyen öğretmen arkadaşlarımız sendikamızı ziyaret ettiler. Taleplerini ve beklentilerini bizimle paylaştılar. Türk Eğitim-Sen olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu kendilerine ilettik.

20 binlik Atama takviminin hemen başlatılması ve ek 40 bin Atama yapılması gerektiğini bir defa daha ifade ettik. Geleceğin ancak eğitimle geleceğini bilerek ,eğitimden tasarruf olmaması gerektiğini ifade ettik" dedi.

Son Güncelleme: 28.02.2021 01:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.