07 Nisan 2018 Cumartesi 13:59
ATSO 2018 Seçimlerinde Oy verme işlemi başladı!

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık ve Meclis üyeleri seçme seçimi için oy verme işlemi bu sabah saat 09:00 itibari ile başladı.

Ağrı merkez ATSO binasında gerçekleşen seçimlerde Doğubayazıt dışındaki tüm ilçeler oy kullanıyor. 10 sandıkta kendi yaptığı iş kategorilerinde oy veren iş adamları, başkanlık için yarışan Mehmet Erat, Saim Alpaslan ve Kemal Aslan'ın desteklediği listelere oy atmaya devam ediyorlar. Mehmet Erat Beyaz pusula, Saim Alpaslan Mavi, Kemal Aslan’ın Sarı pusula'da yer aldığı oy verme işleminin saat 17:00’de sona ermesi bekleniyor.

Kendi sandığından çıkan ve en fazla meclis üyesinin çıkaran adayın Ağrı ATSO Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sabahın erken saatlerinde özellikle ilçelerden gelen vatandaşların katılımı ile oy verme işlemi kalabalık bir şekilde başlarken, adaylar bayram havasında oy vermeye gelenleri kapıda karşılıyorlar.

Oy vermek isteyen vatandaşların kapı girişinde yetki belgesini almasından sonra kimliğini göstererek oy kullanacağı açıklandı. 

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı 2018 seçimle sonuçları saat 17:00 itibari ile sitemizden takip edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 07.04.2018 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.