16 Şubat 2021 Salı 23:22
ATSO Başkanı Saim Alpaslan'dan Ağrıda Habere Ziyaret

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan Ağrı'da Habere ziyarette bulundu.

Başkan Saim Alpaslan ve Yönetim kurulu Üyesi Osman Aydemir Ağrı gündemi ve Ağrı Ticaret Odasının çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Alpaslan;”Ağrı tacirlerinin son zamanlarda oldukça sıkıntılar çektiğini ve bu sıkıntıların gerek Hükümetimizin gerekse de bizlerin çabaları ile en aza indirmek için elimizden geldiğince çalışmaktayız.

Pandemiden dolayı yeterince ziyaretler yapamadık ama çok şükür vakaların azalması ile bizde hem Tacirlerimizi hem de İlimizin önemli kurumlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunacağız.” dedi.

Ağrı Basını'nın değerli yayın organlarından Ağrıda Haber ailesine çalışma hayatında başarı temennilerinde bulundu.

agridahaber.com imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'da ATSO başkanı Saim Alpaslan ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilim ekonomisine katkı sağlayan ve her fırsatta Ağrının sorunlarını gündeme getirerek çözüm üretmeye çalışan ATSO Başkanı Alpaslana teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.02.2021 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.