24 Şubat 2019 Pazar 14:44
ATSO Başkanı Saim Alpaslan'dan Teşekkür Mesajı

Saim Alpaslan'dan Teşekkür Mesajı


Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, 14 Şubat tarihinde rahatsızlanarak Ankara TOBB ETÜ Hastanesine kaldırılan oğlu Orhan Alpaslan'ın rahatsızlığı sebebi ile Ankara'da ziyaret eden ve kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.


Alpaslan mesajında şu sözlere yer verdi; "Oğlum Orhan Alpaslan,  geçirdiği rahatsızlık sebebi ile Ankara'da ameliyata alınarak beyninde bulunan kütle temizlenmiş, patoloji raporları olumlu çıkmıştır. Bu süreç içerisinde dualarını esirgemeyen ve Ankara'ya geldiğimiz günden bu yanadır ilgi ve alakalarını esirgemeyen, şahsıma, aileme ve oğluma moral kaynağı olan  Milletvekillerimize, Tobb Başkanımız ve Yönettim Kurulu Üyelerine, ülkemizin dört bir yanından arayan iş adamlarımız, STK Başkanlarımız, tacirlerimize, Atso meclis üyesi arkadaşlarıma, basın mensuplarına, aile dostlarımıza ve tüm Ağrılı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. " dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.