20 Mayıs 2017 Cumartesi 12:24
ATSO , İŞ-KUR ve SERKA Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Veriyor

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcilerin iş planına dayalı olarak kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla verilen eğitimler Ağrı il merkezinde

düzenlenmektedir.  32 saat ücretsiz olarak verilen eğitimlere katılanlar girişimcilik desteği için KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak ve başarılı bulunan girişimcilere iş kurmaları halinde 50 bin TL’ye kadar hibe, 100 bin TL’ye kadar da faizsiz kredi verilecektir.

Eğitimlerde katılımcılara, girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikirlerinin geliştirilmesi, yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazar araştırması, pazarlama, üretim, yönetim, finansal planlar, iş planının yazılması ve sunumu konularında bilgi veriler verilmektedir.

Toplam 7 gruptan 25’şer kişiden oluşan sınıflarda verilen eğitimler 24.04.2017 başlamış olup eğitimlerin 25.05.2017 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

Kurumlararası işbirliği çerçevesinde eğitimlerin verildiğini vurgulayan SERKA Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ceren KURĞA, katkılarından dolayı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim ALPASLAN ve İŞKUR Ağrı İl Müdürü Gıyas GÜVEN’e teşekkür ettiklerini bildirdi.

atso-,-is-kur-ve-serka-uygulamali-girisimcilik-egitimi-veriyor.jpgatso-,-is-kur-ve-serka-uygulamali-girisimcilik-egitimi-veriyor-001.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.