02 Mayıs 2018 Çarşamba 14:54
Azra Buse KÖSEDAĞ Ak Parti Ağrı Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı!

Ağrılı öğrenci Azra Buse KÖSEDAĞ, 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti İl teşkilatı binasına giderek başvuru dilekçesini teslim eden Azra Buse KÖSEDAĞ'a kalabalık bir grup eşlik etti. Başvuru sonrasında KÖSEDAĞ; Ağrı'da doğup, Ağrı'da büyüyen biri olarak bu memleketin sorunlarını çok iyi biliyorum. Genel Merkezimizin takdiri olursa Ağrı halkımızın sorunlarını çözmek ve hizmetin gelmesi için elimden geleni yapacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın diyerek destek olan ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum, dedi.

AZRA BUSE KÖSEDAĞ KİMDİR?

1994 yılında Ağrı’da doğdum 24 yaşında. İbrahim Çeçen Ünivesitesi’nde Fen Edebiyat Fakültesi tarih bölümü 4. Sınıf öğrencisi. 

2016’dan bu yana AK PARTİ Gençlik Kolları ve üniversite yapılanması olan (ÜNİAK) Üniversiteli Ak Gençlik Kulübü'nde görev almakta olan Azra Buse Kösedağ: Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın sevdası ile girmiş olduğumuz bu yolda ''Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor'' Sloganıyla ve gençlere verdiği destekleriyle bende Üniversite Gençliği ve AK PARTİ Gençlik Kollarından aldığım destekle AK PARTİ AĞRI milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş diyor ne olursa olsun ağrılı olsun 2018-05-02 22:48:41

Allah yar ve yardımcın olsun azra buse kösedağ yolun açık olsun