18 Ekim 2020 Pazar 13:39
Bakan Koca'dan Sevindiren Haber! Ağrı'da Yüzde 75 Düşüş

Erzurum'da gazeteciler ile bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ağrı'nın da aralarında bulunduğu 8 ilde yürütülen çalışmalar ve yaşanan gelişmeler hakkında basın toplantısı düzenledi.

Ağrı’da Koronavirüs Oranı Yüzde 75 Azaldı!

Ağrı, Erzurum, Iğdır, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Türkiyede koronavirüs vakalarına ilişkin bilgi vermek için düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Ağrı'da yaşanan gelişmeler ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgileri paylaştı.

Ağrı'da vaka sayılarında yüzde 75 oranında düşüş yaşandığını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, filyasyon ekibinin sayısını da 70 çıkarıldığını söyledi.

60 yaş üstü vatandaşların hastalığa yakalanma oranlarının önemli bir gösterge olduğunu dile getiren Bakan Koca, Ağrı'da 60 yaş üstü vatandaşların hastalığa yakalanma oranının aynı yaş grubuna oranla 3 katı arttığını ifade etti.

Ayrıca Koca, Ağrı Fizik Tedavi Hastanesi'nin yapımının sürdüğünü, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin ise tamamlanarak gelecek yıl hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.