18 Ekim 2020 Pazar 20:33
Bakan Soylu: " Ağrı Dağı'na tırmanış olacak"

Bakan Soylu: " Ağrı Dağı'na tırmanış gerçekleştireceğiz"

Hakkari'de bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı güvenlik toplantısı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte Hakkari'deki üs bölgelerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geceyi askerlerle birlikte üs bölgelerinde geçirdi.

Daha sonra yapılacak güvenlik toplantısı için Hakkari merkezine gelen Bakan Soylu, toplantı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Soylu, yaptığı açıklamada Ağrı Dağı'na da tırmanış gerçekleştireceklerini söyledi. 

Önümüzdeki kış ayları için hazırlıklar yapıldığını kaydeden Soylu, "Nasıl bu gün İki Yaka Dağlarında isek inşallah önümüzdeki ocak, şubat, mart aylarından birinde arkadaşlarımız hazırlık yapıyor, burada kar festivali yapılırken Ağrı Dağı'na da tırmanış gerçekleştireceğiz. Bu da bizi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.