13 Mart 2021 Cumartesi 20:32
Banka Soyguncusu Ağrı'da Yakalandı

İstanbul'da banka soygunu gerçekleştiren şüpheli Ağrı'da yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 11 Mart'ta İstanbul'un Eyüp Sultan ilçesindeki banka şubesinde bulunan güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek 90 bin TL parayı gasp eden M.A. isimli şüpheli yanındaki parayla olay yerinden uzaklaştı.

M.A. nın havayolu ile İstanbul'dan Erzurum iline oradan da karayolu ile Ağrı'ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ekiplerin yaptıkları çalışma kapsamında şüphelinin Fırat Mahallesi Atalay Caddesinde bulunan Kapalı Spor salonu içerisinde olduğu tespit edilmesi üzerine bugün 02.00'da gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin ikametinde yapılan arama sonucunda gasp ettiği paradan 2 bin Euro ve 3 bin 600 TL'lik miktarı ele geçirildiği ve yakalanan M.A. nın Ağrı Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından soygunu gerçekleştirdiği yer olması nedeni ile İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. 
 

Son Güncelleme: 14.03.2021 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.