06 Mart 2014 Perşembe 19:58
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ağrıya Geliyor

30 Martta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Ağrı’ya gelecek olan Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın programı hakkında bilgi veren Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın; “Bildiğiniz üzere 30 Mart yerel seçimleri için geçen ayda genel merkezde Sayın Başbakanımızla birlikte aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdik ve seçim startını verdik.

 

 

Geçen hafta söylemiştim Sayın Başbakanımızın Ağrı'ya gelme durumu vardı, 60 ile gitme durumu söz konusuydu biz de bu 60 il arasına Ağrı’yı katmak için yoğun çaba sarf ettik ama çok şükür Sayın Başbakanımız 10 Mart Pazartesi günü Saat 12:00'da Adliye binası önü dört yol kavşağında miting meydanında olacağını ifade etti.”

 

Aydın, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bunun için biz bütün Ağrı’lıları mitingimize davet ediyoruz ve en geç 11:30’da bütün vatandaşlarımızın miting meydanında olmasını bekliyoruz.

 

 

İnşallah Ağrılı  hemşerilerimiz bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da bu mitingimizi en güzel şekilde canlandıracaklardır ve en güzel şekilde Sayın Başbakanımızı karşılayacaklardır. Eminim ki mitingimiz bir düğün havasında geçecektir.  Sayın başbakanımızı en güzel şekilde ağırlamak için biz teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerekli yerlere bütün ilanlarımızı verdik, billboardlarda duyurumuzu yapıyoruz.. Başbakan Ağrı mitinginden sonra Muş’a geçecek bundan dolayı başbakanımızın erken de burada olması söz konusu onun için bütün vatandaşlarımızı erken saatte Dörtyol kavşağı Adliye binası önünde bekliyoruz.

Son Güncelleme: 06.03.2014 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.