23 Nisan 2019 Salı 19:50
Başhekim Koltuğuna Hasta Çocuk Oturdu

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Kamuran Tutuş, 23 Nisan dolayısıyla başhekim makam koltuğunu hastanede tedavi gören ilkokul 5. sınıf öğrencisi Nehir Şahin'e devretti.

Başhekimlik koltuğuna oturan Şahin, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Bana bu mutluluğu ve sevinci yaşatan, tedavim sırasında bana ağabey şefkati ile yaklaşan doktorum Kamuran hocama çok teşekkür ederim. Bugün biz çocukların günü, bizleri unutmadıkları için tüm yöneticilerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

Başhekim Vekili Tutuş ise çocuklara verilen değerin her fırsatta gösterilmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bizler de bugün çocuklarımızın sevincine ortak olduysak ne mutlu bize. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir.' Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün şühedanın ruhlarını yad ederim."

Hastanedeki program, başhekim yardımcılığı koltuğuna ilkokul 6.sınıf öğrencisi Mert Ali Aras'ın oturmasıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.