28 Nisan 2014 Pazartesi 17:31
BAŞIMIZA YIKILINCA MI YARDIM EDECEKLER?

 

Cumhuriyet mahallesinde derme çatma eski toprak evi yıkılma aşamasına Abdullah Kılıç adlı vatandaş, yetkililerden yardım bekliyor. 

 


Ağrı Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden 44 yaşındaki Abdullah Kılıç, yıkılma tehlikesi bulunan evinin onarı için yardım bekliyor.

 


İşsiz olan Kılıç, evli ve 4 çocuk babası olduğunu belirterek, yetkililerden yıkılma tehlikesi bulunan evinin onarımı için yardım beklediğini söyledi. Evinin babadan kalma eski bir ev olduğunu, uzun yıllardır yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Kılıç, iş buldukça çalışan ancak ailesini kıt kanaat geçindirdiğini söyledi. 

 


Kılıç, evinin son günlerde yağan yağmurdan etkilenerek daha kötü duruma düştüğünü söyledi. Her an evinin yıkılacağı korkusunu yaşadığını dile getiren Kılıç, tek umudunun devlet olduğunu belirterek şunları söyledi: "Dilencilik yapıp, devletten durduk yere para alma derdinde değilim. Şu an içinde kaldığım ev, babamdan kalma, uzun yıllardır burada yaşıyorum. Ev, çok eski olduğu için tadilat gerektiriyor. Ancak, benim maddi durumum bunu yapmaya yetmiyor. Ara işlerde kazandığım para ile ancak kıt kanaat geçinebiliyorum. Kazandığım para, ne yeni bir eve kiraya geçmeme, ne de evi tamir ettirmeye yetmiyor.

 

Bu nedenle ben, eşim ve 4 çocuğumuz bu yıkılmaya yüz tutmuş evde mecburen kalmak zorundayız. Son günlerde yağan yağmur evin dış duvarında daha önceden oluşan çatlağı daha da genişletti, biz bu duvarın altında kalma endişesi ile her gün korka korka yatağımıza giriyoruz." Dedi.






Son Güncelleme: 28.04.2014 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.