18 Aralık 2020 Cuma 10:58
Başkan Ahmet TUNÇ, Ağrı'da Haber İmtiyaz Sahibi Aslan'ı Ziyaret Etti

Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç, ilimizde yayın yapan www.agridahaber.com imtiyaz sahibi yüksel Aslan'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Ahmet Tunç, daha güzel bir Ağrı için çıkmış olduğumuz bu zorlu hizmet yolunda ilimizin sorunları ve çözümleri için ciddi gayretler sarf ediyoruz. Bu süreçte Ağrı ve halkımız için yapılan hizmetlerimizin bir çoğu sabote ediliyor yada karalama kampanyaları yürütülerek manipüle ediliyor.

Başkan Tunç, bizler Ağrı’ya gönül vermiş olan bireyler olarak Başkanımız Savcı Sayan’ın dediği gibi Ağrı'yı doğunun parlayan yıldızı yapma yolunda gayret ediyor ve bu konuda ilimizin güzide temsilcisi olan siz değerli basın mensuplarından ve halkımızdan destek bekliyoruz dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan'da, bu yoğun iş temposunda bizlere zaman ayırarak nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Ahmet Tunç'a çok teşekkür ederek, zaman ve mekan gözetmek sizin prensipli kişiliğiyle ilimizin sorunlarını dert ederek çalışan kıymetli Başkanımız Ahmet Tunç'a görevinde kolaylıklar ve başaralar diliyoruz dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fırat Uçar 2020-12-18 13:03:21

yüksel Aslan korkusuz bir Gazetecidir,ALLAH yardimcisi olsun