13 Mart 2014 Perşembe 21:23
Başkan Arslan Sanayi Sitesi Esnafını Gezdi
 
Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan "Geçen seçimlerede bu siteler çamur deryası içindeydi, biz çalıştık, yaptık, şimdide mutlu bir şekilde esnafımızıa seçim ziyareti yapıyoruz dedi.
 
 
Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan Ağrı Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek seçimler için destek talebinde bulundu.
 
 
Başan Arslan " 2009 seçimlerinde çamur deryası olan Sanayi sitesini çok şükür 28 yıl sonra çamurdan kurtardık, Alt ve Üst yapı sorununu 2010 yılında çözdük. Şimdide çamursuz bir ortamda seçim çalışması yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
 
Arslan beraberinde Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte yaptığı seçim çalışmasında "Ağrı’da 28 yıl önce yapılan ve sorunları çözülemeyen Sanayi Sitesi’nde yapılan hummalı çalışmalar sonucunda altyapı ve üst yapı sorununun çözüldüğünü dile getiren Başkan Arslan “Sanayi sitemizin sorunlarını çözerek kısa bir sürede halkımızın hizmetine açtık Buranın yapılması bizim seçim öncesinde verdiğimiz sözlerden biriydi. Bunu da gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu olduğunu söyleyerek esnaf ziyaretlerini aralıksız devam ettirdi".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 13.03.2014 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.