29 Haziran 2014 Pazar 14:07
Başkan Çetin'in Ramazan ayı Mesajı

Çetin, mesajında;"Bütün İslam alemi ve Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha erişmekteyiz. Her ramazan bereketiyle birlikte gelmekte ve bu bereketten sadece sofralarımız değil, insana dair her şeyin fazlasıyla nasiplendiği, dayanışmanın, hoşgörünün ve birliğin arttığı bir Ramazan’ı birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed, 'Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir. Zenginler oruç sayesinde fakir ve yoksulların durumunu daha iyi anlar. Böylece bireyler arasında şefkat, yardımlaşma ve merhamet duyguları daha da gelişir. Bu vesile ile toplumsal bütünlük daha kolay sağlanır” dedi.

Çetin, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün İnsanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekat, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Ağrılı hemşerilerime ve İslam alemine hayırlı ramazanlar dilerim."dedi…

Son Güncelleme: 29.06.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.