23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23
Başkan Ercandan 23 Nisan Mesajı

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajında; Saygıdeğer hemşerilerim geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz Milli egemenliğin Nişanesi olan Türkiye büyük millet meclisinin açıldığı bu kutlu günün, varoluşun ve gelişmenin müjdesi olan çocuklara atfen bir kutlama gününe dönüştürülmesi, Türkiye de yaşayan çocuklarımıza verilebilecek en özel ve onurlu hediyeydi.

 

 

Büyük cefa çekerek özgürlük mücadelesini kazanan ve milli iradenin teessüsü neticesinde meclisini büyük zorluklar içinde açan bir ülkenin çocuklarıyla bu kutlama gününü paylaşması, aynı zamanda özgürlük ve mili iradenin korunması için tutku ve heyecan dolu neslin ilelebet yaşatılması bakımından önem taşımaktadır.

 


Hayaller ve umutla dolu yaşamları olan çocuklarımız, her zaman büyük hedefleri olan gerçeğin ve bilimin izini süren ve dünyaya barış ve kardeşlik dolu mesajlar veren bir ülkenin can damarını ve yaşamın kalbini oluşturacaktır.. Kuşkusuz bu bayramımızı dünyadaki diğer çocuklarla paylaşmamız, Türkiye cumhuriyetinin özgürlük mücadelesinin ve verilen cesaretli mücadelenin haklılığının dünya kamuoyuyla paylaşılması ve dünyanın geri kalan bölgesinde yaşayan acı, cefa ve hüzünle yaşayan çocuklara da neşeli ve mutluluk dolu bir bayramın armağan edilmesi bakımından katkı sunmaktadır.

 

Bu nedenle 23 Nisan bayram coşkusunun ve bayramın birlik ve beraberlik mesajının tüm dünyaya yayılması için bu kutlama gününün dünya çocuklarıyla birlikte kutlanmaya devam edilecektir.

 

Bu vesileyle milli egemenliğin sembolü Türkiye Büyük Millet meclisimizin açılışın gurur ve heyecanını tüm vatandaşlarımızla paylaşıyor, tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Bayramı'nı kutlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 23.04.2014 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.