03 Mart 2014 Pazartesi 13:27
Başkan Hasan Arslan'dan 2000 Aileyi İlgilendiren Karar

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Tedaş'ın özelleştirilerek Aras-Epaş olmasından sonra aboneliğini yapamayan yaklaşık 2000'e yakın eve su aboneliğinin verilmesi konusunda talimat verdi.

 

Konu hakkında muhabirlerimizin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Hasan Arslan " Bilindiği üzere Tedaş'ın özelleştirilmesinden sonra isim değişikliği yapılmış ve Aras-Epaş olarak hizmet vermeye başlanmıştı. Bu yeni firma kaçak kayıp oranı yüksek olan şehrimizde ekipleri vasıtası ile inceleme yaptırarak merkez ilçede 2000 e yakın evin abone olmadan elektrik aldığını tespit etmişti.

 

Bu evlerin elektrik abonesi alabilmesi için yapı ruhsatı veya su aboneliğinin yapılmış olması gerekiyordu. Tedaş yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde bahse konu evlerin 20-30 yıllık geçmişi olduğu için, evlerin ruhsatlarının olmadığını ve bu evlerin ruhsat almalarının imkansız olduğunu belirtmiş ve konu hakkında vatandaşa yardımcı olmalarını talep etmiştik.

 

Vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için arkadaşlarıma talimat verdim. Müstakil evleri olan 2000'in üzerinde eve su aboneliği verilmeye başlandı. Bu işlem sayesinde vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde elektrik aboneliğini yapabilecektir." dedi.

Son Güncelleme: 03.03.2014 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.