28 Nisan 2021 Çarşamba 09:41
Başkan Savcı Sayan iftar sofrasını Aziz amca ile paylaştı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan iftar sofrasını yalnız yaşayan Aziz amca ile paylaştı.

Bültenler - Ağrı'da Haber

Başkan Sayan, önce ki ziyaretlerinde karşılaşmış olduğu ve hayatından etkilendiği Aziz amcayı ziyaret ederek evinde hazırlamış olduğu iftar sonrasını, Aziz amcanın kulübesine taşıyarak, orucunu onunla birlikte

açtı.

Aziz amca iletesadüfen denk geldiğini belirten Başkan Sayan, '65 yaşına kadar evlenmemiş, kendisine sorduğumda yoksulluktan evlenmediğini söyledi. Bizde bugün iftarı beraber açtık. Evde yemekleri yaptık, getirdik ve birlikte orucumuzu açtık. Çok mutlu olduk. Aziz amca gönlü büyük bir adam. " dedi.

Aziz amcaya yeni bir ev yapmak için çağrıda bulunan Başkan Sayan, 'Hayırsever iş adamlarımız, Aziz amcaya ev yapmak için bize yardımcı olacaklar. Biz onu evlendireceğiz. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek önümüzde ki sene inşallah hacca göndereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Başkan Sayan'ın iftar sofrasını kendisi ile paylaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aziz Öztürk, 'Yalnız yaşıyorum, orucumu nasibimiz neyse onunla açıyoruz. Bugün iftar hazırlığı yapmak üzereyken, Savcı Sayan kapımı çaldı, unutulmadığımı hissettirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Önce ki ziyareti ile birlikte sık sık halimi hatırımı sordu. Bugünde beraber orucumuzu açtık, kendine çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cumhurbaşkanı olacak adam 2021-04-28 23:31:15

Sayın savcı sayan Cumhurbaşkanı olacak kapasitededir
2023te adaylık bekliyoruz

Avatar
Aaaaas 2021-04-29 13:38:48

Reklaaaaam