28 Ağustos 2021 Cumartesi 00:45
Başkan Sayan’a Artvin’den Fındık Gönderildi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın seveni Artvin’li Gürkan Kocaman adlı vatandaş tarafından Artvin’den Ağrı’ya fındık gönderildi. Artvin'li Kocaman, fındıklarla birlikte gönderilen notta şu ifadeleri yazmıştı, “Sayın Başkanım imkânım bu kadar olduğundan dolayı, bu kadar yollayabildim afiyetle yiyebilirsiniz. Uzun zamandır sizleri severek takip ediyorum, ömrünüz ve başarınız daim olsun. Artvin’den çok selamlar.”

Başkan Savcı Sayan’da sevenine karşılıksız kalmadı, sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sayan mesajında kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Ülkemizde fitne, fesat yapanlara inat biz bir birimizi seviyoruz. Birlikte Türkiye’yiz.. Hiç tanışmadığım Artvin’li kardeşim gönlünden kopanı göndermiş.. Yüreği büyük kardeşimi gönülden selamlıyorum.. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.. #BaşkaTürkiyeYok” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.08.2021 00:58
Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanFındıkArtvin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.