02 Haziran 2014 Pazartesi 14:49
Başkan Taşdemir İçme Suyu Çalışmalarını Denetledi

Ağrı’nın Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Adnan Menderes Mahallesi’nde yapımı sürdürülen içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarını denetledi.

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, göreve geldiği ilk günden itibaren ilk iş olarak ilçenin içme suyu sıkıntısını gidermek için gerekli makamlarla temasa geçtiklerini ifade etti. Taşdemir, “Göreve geldiğimiz günden itibaren başlatmış olduğumuz görüşmeler neticesinde hükümetimizden aldığımız destekle ilçemizin sorunlarını ve eksiklerini hızlı bir şekilde gidermeye başladık. Bunların en önemlisi olan içme suyu sıkıntısını gidermek için yaptığımız çalışmalar içerisinde olan şebeke yenileme çalışmalarını da tamamlamak üzereyiz. Halkımızın su sıkıntısın gidermekle birlikte içme suyumuzu sağlıklı bir şekilde musluklara ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle şebeke yenilemesinde ve su depolarımızda kullanılan malzemeler büyük önem arz ettiğinden, şebeke yenileme çalışmaları ile birlikte denetleme ve gözetleme çalışmalarımızı da tatil, mesai gözetmeksizin aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz" dedi.

Başkan Taşdemir, çalışmaların tamamlanmasının ardından üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını başlatacaklarını söyledi.







Son Güncelleme: 02.06.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.