07 Nisan 2014 Pazartesi 17:01
Başkan Tebrikleri Kabul Etmeye Devam Ediyor

Yerel seçimler sonrasında yeniden Taşlıçay Belediye Başkanı seçilen İsmail Taşdemir makamında tebrikleri kabul etti.

Ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Taşdemir’i İlçe Kaymakamı Atif Çiçekli, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve vatandaşlar da makamında tebrik etti. İlçe halkının gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, yeni dönemde de halkla iç içe olacağını söyledi.

 

Özellikle ilçenin geliştirilmesine yönelik projelerde ilçe halkını yanında görmek istediğini belirten Başkan Taşdemir, “Geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalarla model bir belediyecilik anlayışı sergiledik. İlçemizin en büyük sorunlarını çözüme kavuşturduk.

 

Bu dönem ilçemizin gelişimi için çalışmalarda bulunacağız. Yine örnek çalışmalarımızla hız kesmeden hizmete devam edeceğiz. Bu çalışmalar esnasında halkımızı da yanımda görmek istiyorum” dedi.





Son Güncelleme: 07.04.2014 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.