23 Nisan 2019 Salı 19:29
Başkanlık koltuğuna Suriyeli Berivan oturdu

Başkanlık koltuğunu devralan Berivan Suriyeliler adına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a seslendi. Abbas Başkan Özcan’a, “ Bolu Belediye Başkanı kardeşlerimin ekmeğini kesme” dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan bugünün çocuklarımıza hediye edilen önemli bir gün olduğunu belirterek başkanlık koltuğunu Suriyeli Berivan’a devretti. Sayan “ Berivan bu ülkede Suriyeli bir çocuk olarak eğitim öğretim görüyor. Türkiye’de ki kardeşleri onu kucaklıyor. Tüm Türkiye’de ki kardeşleri adına ben belediye başkanlığı koltuğunu ona devrediyorum. ”dedi.

Başkan Sayan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için “ Ne yazık ki bugün Atatürk’ün askeriyim diyen insanlar Bolu Belediye başkanı, Berivan gibi çocukların ekmeğini kesmeye çalışıyor. Bu da bir tezattır bir çelişkidir. Bunu Türk halkının vicdanına bırakıyorum. Berivan’ın ilk talimatı kendi ağzından ilk sözleri bizleri çok duygulandırdı. Göçmenlere sahip çıkın diye. Aynı zamanda içine oturmuş ki, bolu belediye başkanına kardeşimin ekmeğini kesme diye mesaj gönderdi. Umarım büyüklerden ders almayan Bolu belediye başkanı küçüklerden ders alır. ”dedi.

Devir teslim Savcı Sayan’ın çocuklara hediye ve çiçek vermesinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 23.04.2019 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.