21 Ağustos 2017 Pazartesi 16:16
Belediye Başkanı Elban Parke Taşı Tesisini İnceledi

Başkan Elban, Parke Taşı Tesisinde incelemelerde bulundu

Vali ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, Parke Taşı Tesisi ve katı atık çöp alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Elban,  Belediyenin Parke taşı tesisi ve  atık çöp alanında çalışmaları denetledi. 

Vali ve Belediye Başkanı Elban, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte hafta sonu Belediye bünyesinde bulunan Kilitli parke taşı tesisini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Buradan Havalimanı yolu üzerinde bulunan katı atık çöp alanına geçerek planlanan projeler için incelemelerde bulundu.

belediye-baskani-elban-parke-tasi-tesisini-inceledi.jpgbelediye-baskani-elban-parke-tasi-tesisini-inceledi-001.jpgbelediye-baskani-elban-parke-tasi-tesisini-inceledi-002.jpgbelediye-baskani-elban-parke-tasi-tesisini-inceledi-003.jpgbelediye-baskani-elban-parke-tasi-tesisini-inceledi-004.jpgbelediye-baskani-elban-parke-tasi-tesisini-inceledi-005.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.