06 Mart 2017 Pazartesi 15:49
Belediye Başkanı Musa IŞIN Kar Temizleme Çalışmalarını Denetledi!

 

100. Yıl, Cumhuriyet, Murat, Hürriyet ve Alpaslan mahalleri ile Eski Van Caddesinde incelemelerde bulunan Başkan Işın, şehir içindeki kar ve çöp temizliğinin kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. 

 

Göreve başlar başlamaz 92 araçla çalışmaları başlattıklarını dile getiren Başkan Işın, "şehrin hem ana arterlerinde hem de mahallelerinde ciddi bir kar yığını var.

Havaların ısınması ile birlikte mahalle araları yollar kullanılamaz hale gelmiş. Çatılardan düşen kardan dolayı insanlar mahallerinden çıkamaz hale gelmişti. 3 gündür süren çalışmalar neticesinde biraz toparladık. İnşallah birkaç güne bu konudaki çalışmaları tamamlayacağız. Hep birlikte Ağrıya hizmet edeceğiz" diye konuştu. 

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Musa Işın, sorun ve beklentileri dinlerken, çocuklarla da yakından ilgilendi. 

belediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!.jpgbelediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!-001.jpgbelediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!-002.jpgbelediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!-003.jpg

belediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!-004.jpgbelediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!-005.jpgbelediye-baskani-musa-isin-kar-temizleme-calismalarini-denetledi!-006.jpg

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.