31 Aralık 2020 Perşembe 17:42
Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Yeni Yıl Mesajı

Başkan Sayan mesajında "Kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umut ve beklentilerin oluştuğu yeni bir yıla giriyoruz.

Yeni yılda İlimizin sahip olduğu potansiyeli kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle Ağrı'nın her yönüyle marka kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının; barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Covid-19 salgınının bittiği, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle,  yeni yılın ilimize ve ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-12-31 21:10:43

Sizinde yeni yiliniz kutlu olsun
İnşAllah yeni yılda boş beleş medyatik reklam işleriyle değilde asıl yapman gereken işleri yaparsınız
Memleket çukur çamur çöpten geçilmiyor yıl olmuş 2021 başkalarının belentilerine hayallerine bak bizimkine bakın. .Tek derdimiz sectiklerimizin islerini birazcık ta olsa yapmasi. . 2 yıl olacak daha herşey fisss. .

Avatar
Aaa 2020-12-31 21:22:34

Keşke medyatik olduğun kadar çalışsan. Ama nerde...

Avatar
KALO 2021-01-01 13:44:26

Savcı baba bir tanedir, ne demişler Savcı ile ye iç gez eğlen ama iş yapma. adam iş için değil eğlence için var, onun işi söylemek nasıl mı yapılır yapılır mı yapılmaz mı ona bakmayın. adam söyler...evelAllah lafla peynir gemisini yürüteceğiz..

Avatar
Agrili can 2021-01-05 19:38:48

Savci sayan'a oy verememeli insanlar. Baskici devlet politikasini izlemekten baska bir is yapmadi simdiye kadar!