25 Haziran 2014 Çarşamba 23:27
Belediyeler Birliği Ağrı'da

Güneydoğu Anadolu belediyeler birliği (GABB) Ağrı belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Güneydoğu Anadolu belediyeler birliği (GABB) Ağrı belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Dört yol kavşağında bulunan Ağrı Halk kültür merkezinde yapılan toplantıya Ağrı belediye eş başkanı Mukaddes Kubilay’da katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ağrı belediyesi eş başkanı Mukaddes Kubilay, zorlu bir seçimin sonucunda Ağrı halkının büyük bir başarı sağladığını ve artık Ağrı belediyesi tek değil tüm BDP’li ilçe belediyeleri ile ortaklaşacaklarını söyledi. Kubilay, “ Bir belediyesinin başarısı diğer belediyelerin başarısı demektir. O yüzden bundan sonraki çalışmalarımızdan bunu esas alacağız. Bu güne kadar sistem belediyeleri belediye kaynakları ne kadar bireysel ve kendileri için kullandıkları ortada. Bizden önce rant kapısı olarak görülen Ağrı belediyesi kurumsal özelliğini kaybetmiştir. Bizler BDP’li belediye eş başkanları olarak bundan sonra halkçı, katılımlı ve demokratik belediyeler esas alacağız” dedi.

Çalışmaların sağlıklı yapılabilmesi için mevzuata hakim olmaları gerektiğini belirten Kubilay, “ Bundan sonra belediyeler birliği ile hareket ederek, gereken tüm eğitimleri vereceğiz” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Güneydoğu Anadolu belediyeler birliği genel sekreteri Ahmet Ertak, Güneydoğu Anadolu belediyeler birliğinin kuruluşu hakkında bilgi vererek, belediyelerle ortaklaşa yapılması gerekenleri söyledi.

Daha sonra belediye meclis üyelerine verilecek bir günlük eğitim başladı.













Son Güncelleme: 25.06.2014 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.