11 Mayıs 2017 Perşembe 12:30
Beraat Kandilinde Ağrı Belediyesi Kandil Simidi dağıttı

Ağrı'da Beraat Kandili münasebetiyle Merkez Camiinde yatsı namazında program düzenlendi. 


Kur-anı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif'in okunduğu programda İl Müftüsü İbrahim Gemici tarafından gecenin anlam ve önemi ile ilgili bir vaaz verildi. Program İl Vaizi Nuri Aslan'ın duası ile son buldu. 


Programa Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın eşi Tuba Işın ile birlikte katıldı. 
Ağrı Valisi Musa Işın camii cemaatinin kandilini kutlarken eşi Tuba Işın da hem bayanların kandilini kutladı hem de istek ve sorunları dinledi. 


Program çıkışında Ağrı Belediyesi tarafından cami cemaatine kandil simidi dağıtıldı. 

-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-001.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-002.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-003.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-004.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-005.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-006.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-007.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-008.jpg-beraat-kandilinde-agri-belediyesi-kandil-simidi-dagitti-009.jpg
 

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.