15 Kasım 2018 Perşembe 13:14
Beşir Derneği Ağrı'dan İhtiyaç Sahiplerine Patates Yardımı

"Gönüller yapmaya geldik” diyerek Türkiye genelindeki 12 lojistik merkezi, 33 paylaşım noktası, 250 temsilciliği ve binlerce gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Beşir Derneği, yaptığı gıda yardımlarıyla zor şartlar altında yaşayan ailelerin yüzünü güldürüyor.

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği, hayırsever vatandaşlardan gelen ayni ve nakdi bağışlarla, ihtiyaç sahiplerine yönelik erzak, sıcak yemek, ekmek ve ayrıca diğer gıda ürünleri yardımında bulunarak gönül köprüleri kuruyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği, Ağrı’daki ihtiyaç sahibi onlarca aileye kışlık patates yardımı gerçekleştirdi. Ailelerin kış boyunca kullanabilecekleri patates yardımıyla, soğuk Ağrı’nın sıcak tebessümü oldu. Yapılan kışlık gıda yardımlarından ötürü duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, bu hayra vesile olan dernek görevlileri ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiklerini ifade etti. Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği, sizlerden gelecek ayni ve nakdi yardımlarla, mazlumların yanında olmaya devam edecek.

Ağrı Beşir Derneği kasım ayı yardımlara devam eden ihtiyaç sahiblerine kışlık patates yardımı yapıldı. Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği kış mevsiminin başlamasıyla beraber aileleri arayarak eksik olan malzemelerini soruyor ve ailelerden gelen talepleri değerlendirerek yapılan saha çalışması yapıyor. Yapılan saha çalışması sonucu ailelerin patates ihtiyaçları olduğunu ve dernekten patates yardımı talepleri olduğunu belirttikten sonra Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği patates yardımı yaparak ailelere destek oldu.

Son Güncelleme: 17.11.2018 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.