14 Şubat 2014 Cuma 14:33
Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği'nden Suriye'ye Yardım Kampanyası
Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği’nden Suriye’ye Yardım Kampanyası 
 
 
İç savaşın halen devam ettiği Suriye’de yardıma muhtaç insanlar için Beşir Derneği yardım faaliyetlerine devam ediyor.
 
 
Suriye’de muhtaç ailelere sürekli yardımlar ulaştıran Beşir Derneği, “Sana İhtiyacım Var” kampanyası dâhilinde yeni bir çalışma başlattı.
 
 
Türkiye genelinde başlatılan kampanya Ağrı’da da start verildi. Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Kadir Çelik, Semerkand Vakfı Ağrı Şubesi ve TUMSİAD Ağrı Şubesi’nin beraber yürüttüğü çalışmada hedeflerinin Ağrı’dan Suriye’ye bir tır gıda, giyim, çocuk maması, çocuk bezi ve battaniye göndermek olduğunu belirtti.
 
 
Herkesi yardım kampanyasına katılmaya davet eden Kadir Çelik, vatandaşlardan yeni veya kullanılmamış giysilerini Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği’ne ulaştırmalarını istedi. Çelik, ayrıca duyarlı vatandaşlardan pantolon, ayakkabı, mont, eşofman, çorap gibi yardım malzemeleri beklediklerini söyledi.
 
 
Ağrı’da Suriye’ye yardımda bulunmak isteyen duyarlı vatandaşlar Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği’ne her türlü yardımlarını ulaştırabilirler.  
 
Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği Adres:
Belediye İs Merkezi arkası kent ap. altı Ağrı/Merkez– Tel: 0542 401 76 10

Son Güncelleme: 14.02.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.