14 Ekim 2019 Pazartesi 09:13
Beyaz Tv'de Ağrı Spor'a verilen Destek Sözleri Yerine Getirilmedi

Ağrı Spor'a Verilen Maddi Destek Sözü Tutulmadı

Ağrı ilimizde Türkiye gündemine oturtan ve her geçen gün başarıları ile bizi gururlandıran Ağrı Spor futbol kulübü maddi sıkıntılarla cebelleşiyor.

Geçtiğimiz günlerde Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı Valimiz Süleyman Elban'ın da katıldığı Beyaz Tv canlı yayınında maddi destek gecesi düzenlendi. 

Canlı yayında tüm Türkiye'ye ve Ağrılılara sözler verildi ama , Ağrı 1970 Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları yapılacak olan ödemeler için yapılan yardım kampanyasında söz verilen ödemelerin yapılmasını bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’de canlı olarak yayınlanan ve moderatörlüğünü Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yaptığı programda 2 milyon TL değerinde forma satışı yapılmıştı.

Bu program sonrası yüzleri azda olsa gülen kulüp yöneticileri ve futbolcular yapılacak olan ödemeler için gelecek parayı beklemeye başladılar. Ağrı’nın en önde gelen işadamları ve siyasilerinde söz verdiği program sonrası verilen sözlerin çok azının tutulduğu, ödemelerin gelmediği öğrenildi.

Sözünde Durmayanları İfşa edeceğiz!

Program sonrası canlı yayına bağlanan bir çok işadamına Ağrıspor Kulübü tarafından hesap numaraları gönderilirken, şuana kadar bir dönüşün olmadığı bildirildi.

Bir süre daha bekleme kararı alan yöneticilerin, yardım sözü veren kişilerle iletişim kurarak destek isteyecekleri öğrenildi. 

Bizler Ağrıda Haber ailesi olarak söz verip canlı yayın şovu yapanların ödeme yapmadığı takdirde isimlerini tüm Ağrı halkına ifşa edeceğimizi beyan ediyoruz. 

Son Güncelleme: 14.10.2019 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer sancak 2019-10-14 15:00:26

İşte ağrı milleti hiç bir zaman adam olmazzzzzz

Avatar
Harun 2019-10-19 22:59:12

Reklam ve siyasi rant kokan bir hareketin başarı oranı ne olabilirki ?? Söz verenlerde savcı kalitesinde adamlar vesselam