09 Mayıs 2017 Salı 10:38
Bilgi Koleji Öğrencilerinden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine Ziyaret

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne Bilgi Koleji Öğrencilerinden Ziyaret

Bilgi Koleji 9. Sınıf öğrencileri Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiMerkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarını ziyaret etti. Laboratuvarımız hakkında bilgi alan öğrenciler yapılan deneylerle güzel dakikalar yaşadı.

Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında bulunan özel laboratuvarları gezip uzman personel eşliğinde cihazları incelen öğrencilerkimyasal reaksiyonların nasıl gerçekleştiğini anlamaları amacıyla yine uzman personel tarafından yapılan köpürme deneyi, karayılan deneyi ve sıvı azot kullanılarak gerçekleştirilen çeşitli kimyasaldeneylerini dikkatle izledi.

Öğrencilerin ilgisini uyandıran deneylerin görsel sunumu sırasında yöneltilen sorularıAğrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiMerkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Harun GÜNEY yanıtladı.Eğlenceli geçen ziyaret çekinilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

bilgi-koleji-ogrencilerinden-agri-ibrahim-cecen-universitesine-ziyaret.jpgbilgi-koleji-ogrencilerinden-agri-ibrahim-cecen-universitesine-ziyaret-001.jpgbilgi-koleji-ogrencilerinden-agri-ibrahim-cecen-universitesine-ziyaret-002.jpgbilgi-koleji-ogrencilerinden-agri-ibrahim-cecen-universitesine-ziyaret-003.jpgbilgi-koleji-ogrencilerinden-agri-ibrahim-cecen-universitesine-ziyaret-004.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.