21 Nisan 2019 Pazar 15:01
Birlik Vakfı Ağrı Şubesinden öğrencilere ücretsiz deneme sınavı

Birlik Vakfı Ağrı Şubesinden öğrencilere ücretsiz deneme sınavı

Birlik Vakfı Ağrı Şubesi açtığı gençlik merkezinde ücretsiz TYT ve AYT deneme sınavı yapılıyor.

Haftanın yedi günü öğrencilere yönelik etüt ortamı sunan Birlik Vakfı, öğrencilere katkı sunmak amacıyla ücretsiz deneme sınavı yapıyor.

Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ yaptığı açıklamada: “Vakıf binamız her gün açık. Birçok gencimiz ders çalışma ortamı bulamıyor. Bizlerde gençlik merkezimizde oluşturduğumuz sınıflarımızda gençlerimizin ders çalışmalarına imkân sağladık. Ayrıca bu gençlerimiz için sınav zamanına kadar ücretsiz deneme sınavı yaparak sınava daha iyi hazırlanmalarını sağlıyoruz. Çünkü maddi imkânlardan dolayı dershaneye gidemeyen, denemelere giremeyen ve alamayan birçok gencimiz var. Bizlerde bu konuda elimizden geleni yaparak bu gençlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Deneme sınavlarımız sınav tarihine kadar devam edecek” dedi.

Her hafta yaklaşık 60 öğrencinin sınava girdiği merkezde birinci olan öğrenciye soru bankası da hediye ettiğini dile getiren Altındağ, Ramazan öncesi gençlerin stres atması amacıyla piknik düzenleyeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 21.04.2019 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.