25 Mart 2014 Salı 22:48
BÜLENT ARINÇ'TAN BAŞKAN ARSLAN'A DESTEK ZİYARETİ

Arınç "Mahalli seçimlere gidiyoruz. Yeniden belediye başkanlarımız seçilecek il ve ilçelerimizde. İl genel meclis üyelerimiz seçilecek. İnce eledik sık dokuduk. İyi adaylarla karşınıza çıkmaya çalıştık. Yanlışımız vardır, doğrumuz vardır. Eksiğimiz vardır, fazlamız vardır. Herkes bir şey olmak isteyebilir, ama biz bir tane aday göstermek zorundayız. 10 tane aday adayı olur, bir tanesi aday olur. Herkes 'ben olmadım' diye küserse, siyasette başarılı olamayız. Çünkü ben birini belediye başkanı yapacağım, 10'unu yapamam ki. Maşallah BDP 2 tane birden yapıyor. Hangisi idare edecek belli değil. Hangisi gerçek Belediye Başkanı Belli değil. Bir kadınlı, bir erkekli fotoğraflar görüyorum. Bir köyde iki muhtar olmaz. Bir belediyede iki başkan olmaz. Bir yerde iki Cumhurbaşkanı var mı? Bir yerde iki başbakan var mı? Bir yerde iki muhtar yapsak, biri diğerini kabul eder mi? Bizim işimiz tek. Taraf tutmadan bu mahalle bana verdi, şu köy bana vermedi diyerek hesap yapmadan biz sizi nasıl Allah için seviyorsak, Ağrı'da yaşayan binlerce insanı kardeşimiz olarak görüyoruz. Hiçbirisini diğerinden aşağıda veya bir kısmını dışarıda göremeyiz" diye konuştu.

Arınç;"Hasan Arslan başkanımız konusunda gözümüz, gönlümüz ferah. Doğru olduğunu dü" diyen Arınç, belediye başkan adayını seçerken çeşitli kriterlerinin olduğunu belirtti.

 

Hasan Arslan'ın çıraklığı başardığını, kalfalığı çok daha iyi başaracağını kaydeden Arınç, "Üç dönemden sonra bir şey isterse ağzının payını vereceğiz. En fazla üç dönem.  Dolasıyla Hasan kardeşimiz canla, başla çalıştı. Ağrı'ya çok şeyler yapmış, imar ettirmiş, okullarını yaptırmış. Bulvarlarını, caddeleri açmış.

 

Hasan Arslan'ı sizin evladınız diye biliyoruz. Ağrı'da yetişmiş. Bugün kadar çalıştığı her yerde hayatı bembeyaz bir sayfa. Biz de ithal aday yok Ağrılılar. Bu memleketin, kendi evladınız. Bu bir kıymet ifade etmiyor mu? sizin için. Biz özellikle Ağrı'da yetişmiş, Ağrı'nın dertlerini, sorunlarını, sıkıntılarını bilen, suyunu içmiş, sofrasına oturmuş, taziyesine gitmiş, düğününde bulunmuş insanlardan bir aday göstermeyi her zaman tercih ederiz."

Konuşmaların ardından, burada Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan'ın verdiği yemek programına katılan Arınç, Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

ARINÇ SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardıncısı Arınç; Başkan adayı Hasan Arslan'ın dürüstlüğünden emin olduklarını ifade eden Arınç, şunları söyledi:

 

"Ağrı'nın değerli bir evladı. Halkı onu seviyor, o da halkını seviyor. Genel merkezimiz tekrar kendilerini aday gösterdiler. Yememiş, çalmamış, çırpmamış, koşmuş hizmet etmiş. Ağrı, 5 yıl öncesine göre şu konutlara, yollara, yeşil alanlara, kentsel dönüşüme baktığımızda çok büyük bir mesafe almış. Bize göre başarılı bir arkadaşımız o yüzden tekrar aday olmasında fayda vardır diye düşünüldü. Elbette her insanın bir eksiği olur fazlası olur, eleştirilecek bir tarafı vardır ama bizim insanımızdır, başarılıdır, gayretlidir ve inşallah bu sefer daha yüksek bir oyla kazanacak. Kolları zaten sıvamış, gece gündüz demeden Ağrımıza hizmet edecektir. Biz Hasan beye güveniyoruz."Dedi

Biz ithal adaylarla seçime girmiyoruz. Memleketin has evladı, Hasan Arslan ile seçime giriyoruz. Parti içinden çok aday çıkmış da o adaylar olmayınca onlar küsmüş, darılmış. Bunlar dedikodu" diye konuşan Arınç, "Bizim hiçbir arkadaşımız böyle bir şey yapmaz. Bunu düşünen varsa yanılır. Hepimiz aday adayı oluruz, sonunda genel merkezimiz bir karar verir. O karar hepimiz saygı duyarız. Bizim için partimiz önemlidir. Aday gösterilen arkadaşımızın kazanması önemlidir" diye konuştu.

 

Arınç, "Ben bu tarafa çalışayım, ben şunu söyleyeyim, ben biraz dışarılarda dolanayım' yok. Ak Parti'li isek ve Ak Parti'nin adayına güveniyorsak hepimiz onun için canla başla 24 saat çalışacağız. Kimse kendine çalışamaz. Herkes düz bir çizgide yürüyecek. Yalpa yapmamak lazım. Yalpa yapanlar kaybeder. Bizim ne eksiğimiz var. Dışarıda zaten bizi her gün başarısız kılmaya çalışanlar... Onları kendi dertleriyle baş başa bırakalım. Biz omuz omuza, kenetleneceğiz. Aramızdan hava bile geçmeyecek. Toplu yürüyeceğiz."Dedi.

 







Son Güncelleme: 25.03.2014 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.