24 Mart 2014 Pazartesi 22:24
Bülent Arınçtan Çarpıcı Açıklamalar

Yemekte bir de konuşma yapan Arınç, Sırrık Sakık ve Eşbaşkan Mukaddes Kubilay için bunlardan hangisi başkan olacak belli değil dedi. Arınç iki eşbaşkan için İthal yakıştırmasında bulundu. Ağrılılara, Ak Parti’nin adayının arkasında Başbakan var. Bunların arkasında kim var diyerek destek istedi.

 

Arınç’ın konuşmasından bazı satır başları; “Bir Köyde iki muhtar olmaz, iki başbakan, iki belediye başkanı olmaz.

 

Bakıyorsunuz bazı partilerin Ağrı’da iki belediye başkan adayı var. Biri bay, diğeri bayan. Üstelik içinizden biri değil bunlar. İkisi de ithal. Biz size sizin içinizden birini başkan adayı yaptık. Kardeşinize sahip çıkmanız en büyük isteğim.

 

Onların arkasında kim var?

 

Sizin evladınız olan başkan adayımız Hasan Arslan’ın arkasında Başbakanımız var. 326 Milletvekili var. Şimdi Hasan Arslan gelip bir talepte bulunduğu zaman, bu talebini  söke söke alabilecek. Hasan Arslan bu memleketin her köşesini karış karış biliyor. Ağrı’ya çok geldim. Ağrı’ya çok iyi hizmetler etmiş.  

 

Bakınız Üç tane milletvekiliniz var. Başbakanımız Ağrı’yı çok seviyor. Ağrılıyı çok seviyor. Tüm bunları yan yana getirin ve ortaya çıkan gücü görün. Allah izin verirse Ağrı’nın her sorununu çözeceğiz.” dedi.

 

VİDEO YÜKLENİYOR...

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.