05 Aralık 2017 Salı 11:39
Bursa Ağrılılar Derneği Başkanı Erhan Öztürk Ağrı'da

Ağrılı gazetecilerle kahvaltıda buluşan Bursa Ağrılılar Derneği Başkanı Erhan Öztürk yaptığı konuşmada, gazeteciliğin habercilik konusunda çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Başkan Öztürk, “ Çok önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. Bizler dışarıda sizlerin sayesinde memleketimizde olup bitenleri anlık olarak takip ediyoruz ve yine sizin sayenizde fiziki olarak ne kadar uzakta olsak bile yazılı ve görsel basın sayesinde gündemi yakından takip ediyoruz. Ağrılı hemşerilerimiz tarafından vermiş oldukları oy sonucunda ben ve yönetim kurulum oluştu. Şahsım ve yönetim kurulum ilk günden beri bizlere oy veren, vermeyen, seven, sevmeyen ayrımı yapmadan, kimliğinde ’Ağrı’ yazan hemşerilerimizin her anında yanında olmuştur, olmaya da Allah’ın izni ile devam edeceğiz. Bursa’da Ağrı’lılar, birlik beraberlik, dayanışma, yardımlaşma gibi temel kavramlarda hep örnek olmuştur. Sık sık memleketimize ziyaretler yaparak, siyasi ve bürokratlarımızla sürekli olarak iletişim halindeyiz. Ağrı’lı hemşerilerimiz şunu net olarak bilsinler ki; Öncelikle Bursa’da olmak üzere hiçbir zaman yalnız değiller. Bizim temel taşımızda birlik beraberlik yatmakta, bizde ki bu birlik beraberlik sayesinde bizler her türlü zorluğu aşmasını da biliriz, yıkmasını da. Birbirimize sevgi, saygı gösterelim. İnancımız bu şekilde olduğu sürece kaybetmeyiz” dedi.

Başkan Öztürk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize teşrifi ve Ağrı Ak Parti Başkanlığının 6. Olağan İl Kongresi daveti için, şahsım ve beraberimdeki heyet ile memleketimize geldik. Güzel ve ilimiz için fayda getirecek yatırımlar sözünü aldığımız güzel geçen kongrenin ardından bugünümüzü de ilimizde mesleğini icra eden basında emek veren siz değerli güzel insanlara yer ayırdık. Davetimize icabet eden, Metin Karip, Hüseyin Arslan, Enver Alpdoğan, Abdullah Söylemez, Abdullah Ademi ve Gürkan Güneş’e katılımlarından dolayı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bizler her ne kadar Bursa’da olsak bile sizler bizim gözümüz, kulağımız, aynamızsınız. Bursa’da bizleri yakından takip etmenizi, bizleri ziyaret etmenizi ve düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik ve yardımlaşma gecelerimizde her zaman yanımızda görmek isteriz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 05.12.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.