26 Ekim 2019 Cumartesi 14:47
Bursa'da Ağrılılar Buluşması! Ağrı Spor Dostları Bursa'da Buluştu

Bursabasin.com / ÖZEL HABER

Bursa'da gerçekleşen etkinlikte  uzun yıllardır birbirini görmeyen dostların sıcak muhabbetiyle başladı daha sonra da katılımcıların gerçekleştirdiği konuşmalar ve verilen yemekle devam etti.

Etkinlik, Şehitleri anma, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın  okunması ile başladı. Konuşmacı olarak ise ilk sözü alan İsmail Hakkı Eraslan şunları ifade etti:

"Dostluk, geçmişe özlem ve hasret adı ile anacağımız acizane şahsıma ait bu girişimde bana destek olan  başta Selahattin Alptekin abim olmak üzere Ağrı sporun eski futbolcularından Ali Salar, Nesim Alptekin, Yaşar Altın ve dostumuz Engin Kılıçaslan ile bizlere her türlü maddi ve manevi imkanı sağlayan Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı sayın Ensar Seyhan Bey'e şükranlarımı sunuyor inanıp katıldığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz.

Yiğit lakabıyla anılır düşüncesi ile geçmişteki lakapları ile anacağım abilerimin hoşgörüsüne sığınıyorum" diyerek konuşmasına devam eden Erarslan, " bugün geçmişi özlemle alacağız 40-50 yıllık hasretimizi giderecek Ağrı futbol tarihinden bahsedeceğiz" dedi.

Ağrı'da futbol oynamış ve döneme damgasını vurmuş değerleri tek tek yad ederek konuşmasını sürdüren Erarslan,  Doğubeyazıtspor'un unutulmaz kadrosunu,  Galatasaray-Fenerbahçe derbisine taş çıkaracak Ağrıspor Doğubeyazı spor'un müthiş derbi maçlarının yeniden kritiğini yapacaklarını, futbol takımlarının idarecilerini minnet ile saygı ile anacaklarını belirterek, tüm bu değerleri rahmet, minnet ve özlemle anacağız" dedi.

Gerçekleşen etkinliğe katılım gösterenler arasında, Kızılay eski başkanı Tekin Küçükali, Ağrı Dernekleri Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar,Türkiye Boks Federasyonu Genç Erkekler Boks Milli Takımından Sorumlu Asbaşkan Fuat Alparslan, Bursa Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Ensar Seyhan, Organizasyonun fikir babalarından Selahattin Alptekin ve İzmir Engelliler Derneği Başkanı Hayrettin Yaşar birer konuşma yaptılar.

Diğer taraftan Ağrıspor'a geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış olan Kadir Koç'a plaket takdim edildi.

Etkinlik daha sonra geçmişe dair anıların paylaşıldığı samimi ve sıcak bir atmosferde devam etti.

Bir gelenek haline getirilerek devam etmesi temennisinin ağır bastığı etkinliğin gelecek yıl Ağrı'da yapılması planlanıyor.

Kaynak : Bursa Basın ( Bursa Haberleri )

Son Güncelleme: 26.10.2019 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdi 2019-10-29 18:40:45

Tamamda ne alaka onu anlamadım çay çorba içince habemi oluyor. Bizde İzmire her hafta 100 agrılı buluşuyoruz