15 Aralık 2016 Perşembe 22:00
Buzlanma ve Kar Nedeniyle Kayan İki Tır Ağrı-Van Karayolu Ulaşıma Kapattı

Ağrı-van Karayolu Ulaşıma Kapandı

Ağrı'da kar yağışı ve buzlanma 2 tırın kayarak yolu kapatması nedeniyle Ağrı-Van Karayolu ulaşıma kapandı.

Bölgede kar yağışı ve buzlanmadan dolayı Ağrı-Van Karayolu'nun Hamur deresi mevkisinde, 2 tırın kayması sonucu kapanan yolda ulaşım sağlanamıyor.

Yolun kapanması yüzünden kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Yolun ulaşıma açılması için Karayolları 123. Bölge Müdürlüğü ekipleri ve trafik ekipleri bölgede aralıksız çalışma yürütüyor.

Trafik ekipleri de yolda kalan araç sürücülerini dinlenme tesislerine yönlendiriyor. Hamur ve Tutak girişlerinde sürücülerin söz konusu yolu kullanmalarına güvenlik güçlerince izin vermiyor.

Sürücülerden Talat Türkoğlu, yaptığı açıklamada, Van'dan geldiklerini ve Hamur yolunda mahsur kaldığını söyledi.

Ağrı-Van Karayolu'nun Hamur deresi mevkisinin tek şeritli olması ve tırların kayması yüzünden yolun kapandığını belirten Türkoğlu, "Burada 2 saattir mağduruz. Çok sayıda araç yolda kaldı. Trafik ekipleri Ağrı ve Tutak girişinde tırların geçişine izin vermemeli. Araçlarda aile, çocuklar var, mağdur olduk." dedi.

 

agri-van-karayolu-ulasima-kapatti.jpgagri-van-karayolu-ulasima-kapatti-001.jpgagri-van-karayolu-ulasima-kapatti-002.jpgagri-van-karayolu-ulasima-kapatti-003.jpgagri-van-karayolu-ulasima-kapatti-004.jpgagri-van-karayolu-ulasima-kapatti-005.jpgagri-van-karayolu-ulasima-kapatti-006.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.