04 Ekim 2020 Pazar 00:29
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Devam Ediyor

Bu yıl “Cami ve İlim” temasıyla başlayan Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Ağrı İl Müftülüğü tarafından Ağrı Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

İl Müftülüğünce koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, İl Müftülüğü Şube Müdürü Kadir Meyvacı’nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinin ardından mevlit ve ilahi okumaları ile devam eden programda Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu dua etti. Programa vatandaşların yanı sıra Vali Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan’da katılım gerçekleştirdi.

Program Müftü Topçu’nun "Murakabe ve Muhasebe Bilinci” konulu hutbe irad etmesinin ardından, cuma namazını kıldırmasıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.