30 Mart 2014 Pazar 16:19
Çelebi, Oyunu 1084 No'lu Sandıkta Kullandı

Oy kullanımının ardından açıklama yapan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, “Şimdiye kadar hep siyasiler konuştu, bugün de halkımız konuştu. Bugün halkımızın sözünü söylediği gündür. Demokrasilerde iradenin tecelli ettiği yer sandıklardır.

 

Sandıklardan çıkan sonuçlara herkes saygı göstermek zorunda. Bu sonuç ister iktidardan yana olsun, ister muhalefetten yana olsun, ama yeter ki doğru tecelli etsin Bugüne kadar yapılan çalışmalarda bu sandık güvenliğinin tamamı milletin iradesinin düzgün bir şekilde yansıtılması amaçlanmaktadır.

 

Öyle tahmin ediyorum, Ağrı’mızda huzur içerisinde bir seçim geçiriliyor. Kim kazanırsa kazansın önemli olan bir canın yaralanmamasıdır. Kazasız belasız bir seçim geçirmeyi temenni ediyorum. Sandıktan çıkan neticenin Ağrı’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 
 

Son Güncelleme: 30.03.2014 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.