08 Temmuz 2014 Salı 10:38
Çelebi'den Doğalgaz Müjdesi

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin, Plan ve Bütçe Komisyonu’na verdiği ‘Ağrı’ya Doğalgaz’ önergesinin komisyonda oy birliğiyle kabul edildiği belirtildi.

Ağrı’nın kısa sürede doğalgaza kavuşması için çalışmalarını hızlandıran AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, devlet eliyle yapılacak olan doğalgaz sürecinin hızlanması için Plan ve Bütçe Komisyonu’na verdiği Ağrı’ya Doğalgaz Önergesi’nin komisyonda kabul edilerek Torba Yasaya eklendiğini söyledi. Yasanın kabul edilmesiyle Ağrı’ya doğalgazın getirileceğini ifade eden Milletvekili Çelebi, “Uzun süredir Ağrılıların gündeminde olan doğalgaz sorunu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri sonucu devlet marifetiyle yapılacak ve Ağrılılar artık doğalgazla ısınacaklar. Bu sürecin uzamaması için Plan Bütçe Komisyonu’na verdiğimiz önerge ile bu sorunu Torba Yasaya aldırmayı başardık. Önümüzdeki günlerde TBMM’ye gelecek olan Torba Yasa ile birlikte Ağrı yıllardır beklediği doğalgaza kavuşacak. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 08.07.2014 10:38
Anahtar Kelimeler:
AğrıDoğalgazEkremÇelebi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.