15 Mart 2018 Perşembe 20:55
Cesim GÖKÇE’ den Kentsel Dönüşümde Büyük Müjde

Cesim GÖKÇE’ den Kentsel Dönüşümde Büyük Müjde

Ak Parti Ağrı Milletvekili Cesim GÖKÇE Ağrı Merkez Fırat Mahallesinde yapımı planlanan Kentsel dönüşüm projesinde Hak Sahiplerine uygulanması beklenen İndirimle ilgili nihayet kararın onaylandığını açıkladı. 

Gökçe açıklamasında “İlimizde TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan Kentsel dönüşüm projesinde ilk etapta hak sahiplerine uygulanan indirimin 2. Etapta uygulanmaması ciddi bir sorun oluşturmuş, bu sorununun çözümü için TOKİ başkanlığımız nezdinde süreci yakından takip etmekteydim. Meselenin çözümünde yaşanan zaman kaybı neticesinde konuyu bizzat Sayın Başbakanımızla görüşerek kendisinin talimatları ile sorun çözülmüştür. Böylece Fırat Mahallesi İkinci Etap Kentsel Dönüşüm Projesinde Hak sahiplerine % 30 İndirim kararını Sayın Başbakanımız onaylamıştır. 

Kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında çevre düzenlemesi, sosyal donatıları, rekreasyon alanlarıyla ve yatay mimarisiyle şehrimizin daha yaşanabilir olmasına önemli katkı sağlayacaktır. 
1 Kasım Milletvekili seçimleriyle halkımızın teveccühü ve iradesi ile şahsıma yüklenen sorumluluğun bilinciyle hareket ettim. Bütün enerjimi İlimizin yıllardır kronik hale gelmiş sorunlarının çözümü için seferber ettim.  İlimizin Kronik sorunları bir bir halloldu. 

Yoğun çaba ve gayretlerimiz neticesinde İlimizde Doğalgaz kullanılmaya başlanmış, Üniversitemiz bünyesinde Tıp Fakültesi açılması kararı alınmıştır. Yıllardır yüklenici firmalardan kaynaklanan ve bitirilemeyen hastanemiz bitirilerek önümüzdeki aylarda faaliyete geçecektir, atıl durumda bekleyen Şeker Fabrikamız yeniden faaliyete geçmiş ve özelleştirme kapsamından çıkarılmıştır. İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havaalanlarına karşılıklı uçak seferleri başlamış, Bölgemizdeki en büyük özel sektör yatırımı olan Çimento Fabrikasının İlimizde kurulması gerekleştirilmiştir. Başlattığımız köy yolları sıcak asfaltı 800 km.’ ye ulaşmış, Kağızman yolumuz 151 Milyon TL’ye ihale edilmiş, bölünmüş yollarımızın 250 milyon gibi önemli bir meblağla sıcak asfalt işleri yapılmıştır. Bu projelerin gösterdiğimiz çaba ve gayretler neticesinde gerçekleşmiş olması nedeniyle Rabbime şükürler ediyorum.  


Gerek Milletvekilliğim gerekse öncesinde bulunduğumuz görevlerde buraların şehrimize ve halkımıza hizmet makamları olduğu bilinciyle görev yaptık.  Bütün derdimiz vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarının çözümü için gayret etmek, Şehrimizin Çevresi, Altyapısı, Sanayisi, Ekonomik ve Sosyal imkânları ile daha yaşanabilir bir şehir olması için mücadele etmektir dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.