05 Temmuz 2017 Çarşamba 19:23
Cesim Solhan Yolsuzluğa Göz Yummadı Görevden Alındı!

Sözleşmeli olarak Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr Cesim Solhan sözleşmesinin uzatılmamasının sebeplerini Twiter adresinden yaptığı açıklamalarla paylaştı.

Solhan'ın açıklamalarının içinde ilgi çeken 2 yolsuzluk iddiası kulislere bomba gibi düştü.İç çekişmelerden dolayı bir türlü istikrar sağlayamayan ve aile fotğrafı veremeyen  Ağrı Ak Parti siyasi figürlerinin Solhan'ın yolsuzluk iddialarına nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.

Bugüne kadar tüm olumsuzluklarda susmayı tercih eden Ak Parti teşkilatları ve milletvekilinin  konuya ilişkin açıklamalara cevapsız kalması durumunda bu sarmaldan nasıl kurtulacaklarıda merakla bekleniyor.


Dr Cesim Solhan görev süresinin sonlandırılmasının ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada görevden alınma sebeplerini sıralarken yolsuzluğa müsamaha etmemesininde ana etken olduğunu iddia ediyor.


Solhan kabullenmediği usulsüzlükleri ''Yapmadıklarım ise;bi belediye baş.ın muvazaalı(sahte)eczanesine izin vermemek ceza yazmak/ başka bi başkanın arazi peşkesine izin vermemek''

Ağrı da en büyük hayalim bölge eğitim araştırma hastanesi açmaktı diyen Solhan. Yetkili kişi hazırlamış olduğum dosyanın ağzını bile açmadan Bırak bu işleri falan kişiyi 112 ye başhekim yap dediğinde zaten anlaşılmıştı görev süremim uzamıyacağı. Allah şehrimize yardım etsin

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birisi 2018-04-30 20:07:13

Çok iyi biri çok saygılı Allah yar ve yardımcınız olsun inş