02 Temmuz 2014 Çarşamba 11:21
ÇETİN;  Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olmasını Değerlendirdi

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurahman Çetin, Başbakan Erdoğan'nın cumhurbaşkanı adayı olmasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Başbakan Erdoğan'ın adaylığının ülkeye hayırlı olmasını belirten Çetin, yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmasının çok isabetli bir karar olduğunu ifade etti.

Çetin, "Başbakan Erdoğan'nın cumhurbaşkanı adayı olmasından dolayı Ağrı'mız şahlanacaktır. Ağrı seçimlere de çok büyük oyla ivme kazanacaktır. 10 Ağustos'ta halkımız ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek ve inanıyoruz ki ülkemiz koşar adımlarla ilerlemeye devam edecektir. AK Parti Ağrı Teşkilatı olarak bizler de sonuna kadar sayın başbakanımızın destekçisiyiz. İnanıyoruz ki 10 Ağustos günü daha ilk turda sayın başbakanımız seçilecek."

Son Güncelleme: 02.07.2014 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.