12 Kasım 2021 Cuma 20:34
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Ağrı'da

AĞRI: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımıyla Hürriyet Mahalle Konağı ve Anaokulu Temel Atma töreni gerçekleştirildi. ❝Bursa - Ağrı Kardeşliği❞ 

Başkan Savcı Sayan, "Bugün burada Bursa ve Ağrı'nın kardeşliği ile gerçekleştirilen yatırımlar, bizlere doğu ile batının hiç bir farkı olmadığını bir kez daha göstermiştir. Kardeşliğimiz daim olsun."

Temeli atılan Mahalle Konağı ve Anaokulu tamamladığı zaman içerisinde Taziye evi, okuma salonu, kütüphane, muhtarlık, mescid ve çok amaçlı salon ile Hürriyet Mahallesi sakinlerine hizmet verecektir. 

Ağrı Belediyesi araç filosuna alınan 10 adet halk otobüsü;

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Valisi  Dr. Osman Varol Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın katılımıyla hizmete başladı. 

Son Güncelleme: 12.11.2021 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.