22 Mart 2020 Pazar 11:05
Cihangir ASLAN'dan Sigara içenlere Coronavirüs Uyarısı

Cihangir Aslan Sigara içenler için Coronavirüs riski 16 kat daha fazla dedi.

Çinin Wuhan kentide ortaya çıkan ve bütün dünyaya yayılan virüs hakkında ASLAN vatandaşları uyararak şunları dile getirdi:

Corona virüs solunum yollarını etkilediği için akciğeri tahrip etmektedir. Sağlıklı bir akciğere sahip olmak, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve virüse karşı vücut direncinin arttırmanın en etkili yollarından biride sigaradan uzak bir yaşam sürdürmektir.

Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı sigara ve tütün ürünlerini bırakmaya davet ediyorum Sağlığınız bizim için önemli. Kendi sağlığınız ve sevdikleriniz için sigarayı bırakın.

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir ASLAN daha öncede birçok defa sigaranın zararlarını anlattıklarını sigara bırakmak isteyen vatandaşlarımıza psikolojik destek verdiklerini ve sigara bırakma kliniklerine yönlendirerek süreci takip ettiklerini dile getirdi.

Şimdi ise böylesine önemli ve kritik bir hastalık sürecinde sigarayı bırakmanın tam zamanı olduğunu söyleyerek sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımız için her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.